Digital AURA

DigitalAURA е всичко за което сме реализирали като проекти през последните 15 години.

DigitalAURA е опитът довел ни до реализацията на концепцията “Connect”, че Всичко което правим е вид вълна пулсираща от нас на вън към вселената, всичко което сме, всичко което ще бъдем е нашата Аура, която ни свързва със всичко. От съвместната ни работа зависи до каква аудитория и какво въздействие ще имат тези вълни.

Като екип ние сме посветени на постигането на висок ROI за всеки клиент и нашата отдаденост на резултатите е очевидна във всичко, което правим. Вътрешно екипно ние се отнасяме към нашите клиенти като „Инвеститори“, тъй като те инвестират ресурсите в нас по същия начин, както биха направили една финансова инвестиция. Ние се държим отговорни, за да гарантираме, че тяхната инвестиция носи положителна възвращаемост.

КАКВО ПРАВИМ

Агенцията се ангажира да превърне предизвикателствата на Инвеститорите във възможности, като решава проблемите по най-ефикасен и забележителен начин. Ние почистваме бъркотията, рационализираме процесите, и правим нещата по-лесни за нашите клиенти.

Услугите ни в сферата на уеб дизайна се фокусират върху изграждането на красиви уеб сайтове, насочени към потребителите, които засилват брандинга на нашите инвеститори и увеличават интереса към бизнесът им.

Също така предлагаме персонализирано разработване на приложения, което подпомага оптимизирането на вътрешните процеси.

КАК правим това което правим?

Ние непрекъснато се стремим да постигнем три неща: забележителна възвръщаемост на инвестициите, създаваме на забележително предимство и забележителен опит на клиентите. Какво имаме предвид под „забележителен“?

Помислете за лилавата крава отстрани на пътя … крава, която се откроява от всички останали крави, заради това, колко уникална и невероятна е тя. Във всичко, което правим, ние се стремим да бъдем тази лилава крава – и не съгласяваме за нищо по-малко. Чрез всичко, което правим, ние непрекъснато предефинираме какво е значи да подпомагаме вашият бизнес, винаги да растем заедно и винаги да подобряваме процесите.

Членовете на екипа се третират един друг, точно както бихме направили нашите инвеститори. Всички се стремим да бъдем служители, които лесно ще си помагат, дори ако задълженията не попадат директно под съответната длъжностна характеристика. Ние гарантираме, че ние винаги служим чрез внедряването на самофилтър. Например, дори ако друг член на екипа ще прегледа работата ни след завършването му, ние действаме, сякаш сме последната линия на защита. Това помага да се гарантира, че всичко, което предоставяме на нашите инвеститори или публикуваме в интернет, е с най-високо качество и без грешки.

Винаги растящи означава, че непрекъснато се учим, независимо от колко време работим в нашата област или в агенцията. Един от начините, по които гарантираме това, е чрез целенасочено учене. Всеки член на екипа трябва да завърши три часа целенасочено обучение на седмица.

Когато става въпрос за непрекъснато подобряване на процесите, непрекъснато се питаме: какво можем да направим по-добре? Как можем да направим този процес по-ефективен? Накратко, ние се бунтуваме срещу процеса, като го следваме едновременно, като се уверяваме, че е документиран и обяснен правилно.

КОИ СМЕ НИЕ

Агенция DigitalAURA се състои от страстни, иновативни професионалисти, чиято всеотдайност е ненадмината с цел най-добрия интерес за вашия бизнес. Винаги сме изключително целенасочени с това, как прекарваме времето си с вас, като редовно питаме себе си, дали това което правим ще помогне на клиента? Продълажаваме напред само ако отговорът е „да“.

В крайна сметка успехът на нашите инвеститори е наша основна грижа.

Ние съществуваме, за да създаваме уебсайтове и маркетингови стратегии, за да помогнем на компаниите с положителен ефект да достигнат своя потенциал за растеж и печалба. За нас е важно да вярваме в работата, която вършим, поради което работим само с фирми, които имат положително въздействие върху обществото и по някакъв начин правят света по-добро място. Работим с компании, които повишават качеството на живот; осигуряване на жизненоважни ресурси и създаване на работни места; и имат намерение и фокус.

DigitalAURA развива свой проекти и подпомага безвъздмездно проекти който имат положително обществено въздействие. Някой такива проекти са в сферата на изкуствата, духовните практики и много други сфери.

Достатъчно време ви отнехме. Искате ли доказателство за нашите възможности?

Нашата работа / Портфолио

Клиентски препоръки

Или ако сте готови да започнете … Планирайте консултация с нас

Включете се в разговора

1 коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *